Sertai Shaklee

Selamat Datang ke Blog Ummi Vita Kiosk.. Rajin-rajin lah berkunjung ke blog saya 
kerana saya akan sentiasa update isu-isu penyusuan, kehamilan, kecantikan, kekeluargaan dan lain-lain.. Moga dengan pembacaan di blog saya menjadi satu manfaat kepada anda semua..
 Sebarang pertanyaan bolehlah hubungi saya.. 
013-7009622.. Sms @ Whatsapp.. JOM BERSAMA KAMI MENJADI PARTNER BIZ.. 

Kami mengalu-alukan anda menjadi sebahagian keluarga kami untuk menjana pendatapan tambahan secara part time / full time. Dengan perniagaan bersama Shaklee, umpama anda membuka perniagaan sendiri, keupayaan menjana pendapatan adalah tanpa had.. Anda yang menentukan pendapatan anda.

Saya sendiri menjana 4 angka selama 2 bulanpertama. Alhamdulillah.. memang hidup saya banyak berubah sejak saya serius dengan perniagaan bersama Shaklee. Dan sememangnya ramai yang teelah berjaya mengubah kehidupannya sejak berniaga bersama shaklee.. 


Bagaimana nak mendaftar sebagai Ahli / Pengedar Shaklee??

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk pendaftaran fee sebanyak RM65 seumur hidup ataupun membuat pembelian melebihi 200 POINT ( dalam lingkingan Rm700) untuk melayakkan anda memdapat keahlian percuma @ anda boleh pergi ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 894333 sebagai sponsor / upline. Untuk sabah/ Sarawak pendaftaran adalah RM75.


Yuran Keahlian.

Pendaftaran ialah RM65 ( sekiranya pergi sendiri ke Branch Shaklee )atau tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda. Bagi mereka yang berada di Sabah / Sarawak pendaftaran RM87


Tak Perlu Maintan Point Dalam Shaklee.

Sekiranya cuma nak makan sendiri sahaja, tak perlu maintan points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintan point tertentu untuk mencapai bonus yang diinginkan. Tapi kalau anda hanya makan sendiri, anda boleh share nagn saudara mara, tak perlu risau dan pening-pening untuk maintan point atau minimum purchase.

Apa Kelebihan Menjadi Ahli ??

  • Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul points anda sendiri

  • Jika rajin berkongsi pengalaman & ada customer membeli dengan anda, anda akan memperolehi points & dengan points yang tertentu akan melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.

  • Jika berminat untuk berbiz, ada kelas tertutup yang disediakan oleh Super Upline melalui Blog tertutup khas untuk berbisness.

  • Yang paling BEST.. Shaklee menawarkan Cash, Car ( bonus kereta ) dan Convention ( local & International-Umrah bagi yang muslim )
Apa Kelebihan Mendaftar Ahli dengan Saya?? 

Kami akan memberi anda ACCESS ke dalam FB Tertutup Bisness kami... di mana hanya ahli sahaja yang dibenarkan masuk ke group kami.

Dalam group ini , anda akan diajar dan didedahkan CARA MARKETING ONLINE, RAHSIA BERJAYA DALAM BISNESS ONLINE, INFO DAN CARA PENGAMBILAN PRODUK, ASPEK TEKNIKAL DALAM MENGENDALIKAN BLOG DAN FB serta banyak lagi.

Pastikan anda menyertai kumpulan kami untuk menjana Pendapatan yang Lumayan.. Yang Paling BEST!!" PENDAPATAN INI ANDA YANG TENTUKAN NAK DAPAT BERAPA?? " 

No comments:

Post a Comment